Πολιτισμός

“Γυναίκα, μία Λέξη, ένα Σύμβολο” την Κυριακή στην Αυστροελληνική

Τρεις γυναίκες καταξιωμένες στην κοινωνία και στην εργασία τους φωτίζουν από τη δική τους οπτική τη σχέση της γυναίκας με τη δημοσιογραφία, την ψυχολογία και την τέχνη.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας ο δήμος Κιλκίς και η επιτροπή ισότητας του δήμου Κιλκίς πραγματοποιούν εκδήλωση την Κυριακή 8.3.20 στις 12 το μεσημέρι στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής με θεματικό άξονα “Γυναίκα, μια Λέξη, ένα Σύμβολο” και προσκεκλημένες ομιλήτριες τη δημοσιογράφο της ΕΤ3 Σύνθια Σάπικα την ψυχίατρο και επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας “Νηρέας” Έφη Τζούρα και την εκπαιδευτικό, εικαστικό και συγγραφέα Αθηνά Τσιρίκα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν οι μαθήτριες της σοπράνο Βάσως Βαϊούλη οι οποίες θα παρουσιάσουν αποσπάσματα της όπερας “Οι Γάμοι του Φίγκαρο” του Μότσαρτ.

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Τσιρίκα η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 18.3.20 με ώρες λειτουργίας για το κοινό από τις 5.30 έως τις 8.30 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]