Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Λαός πολύς στα εγκαίνια

Πανικός το σαββατόβραδο έγινε στο Πολύκαστρο! Το εκλογικό κέντρο του Χρήστου Γκουντενούδη γέμισε ασφυκτικά από κόσμο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή». Εκατοντάδες πολιτών έδωσαν βροντερό «παρών» στο προσκλητήριο του Χρήστου Γκουντενούδη για να του ευχηθούν «άντε και με τη νίκη» στις δημοτικές εκλογές. Το οργανωτικό επιτελείο της παράταξης δεν «σήκωσε» ψηλά τον «πήχυ», δεν έκανε δηλαδή μεγάλη κινητοποίηση, διότι η τελετή των εγκαινίων είναι πάντα μια σεμνή τελετή. Κι όμως, ο κόσμος ανταποκρίθηκε με το παραπάνω.
Γερός παίκτης!
Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Χρήστος Γκουντενούδης. Και από πλευράς συμμετοχής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του και από πλευράς ομιλίας. Ο λόγος του ήταν συγκροτημένος, τεκμηριωμένος και πειστικός. Δήλωνε την γνώση και την εμπειρία του αυτοδιοικητικού ανδρός, δήλωνε ότι έχει έτοιμο και επεξεργασμένο σχέδιο για την επόμενη ημέρα στον δήμο Παιονίας. Η πρόταση Γκουντενούδη είναι αξιόπιστη και ρεαλιστική, όπως άλλωστε υπογράμμισε στην ομιλία του. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Είναι γερός παίκτης…
«Αξίες και αξιώματα»
Καλό, τίμιο και ευσυνείδητο αγώνα, ευχήθηκε ο πρωτοσύγκελλος π. Δωρόθεος, που πρωτοστάτησε στην τελετή εγκαινίων, στον Χρήστο Γκουντενούδη και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του δημοτικού συνδυασμού του. Και προσέθεσε με νόημα: «Αξιώματα βρίσκουμε πολλά, αξίες δε βρίσκουμε. Θα ήταν μεγάλη ευτυχία για το κράτος μας, αυτοί που έχουν αξίες να έχουν και αξιώματα. Αν υπήρχε αυτή η διάσταση δεν θα ζούσαμε αυτές τις τραγικές στιγμές σήμερα ως χώρα». Και όλοι ένευσαν καταφατικά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα