Πολιτική

Γ.Παπανδρέου: “Ο λαός ζητεί να ξαναδεί το κίνημα ενωμένο και κυβερνητική παράταξη” (Βίντεο)

“Ο λαός ζητεί να ξαναδεί το κίνημά μας να μεγαλώνει, να δυναμώνει, να “αγκαλιάζει” όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις και να ξαναγίνεται κυβερνητική παράταξη”. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής και πρώην πρωθυπουργός  του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Κιλκίς την Παρασκευή 3.12.21 εν όψει των εκλογών της Κυριακής 5.12.21 και αν χρεισθεί των επαναληπτικών της Κυριακής 12.12.21.

“Αυτές οι εκλογές” είπε ο κ.Παπανδρέου “πρέπει να είναι γιορτή της Δημοκρατίας με το ΚΙΝΑΛ΄να στέλνει μήνυμα για την ξεχασμένη ακριτική Ελλάδα την οποία τιμάμε και υπηρετήσαμε ως κίνημα. Ενα μήνυμα στήριξης της επαρχίας, του αγροτικού πληθυσμού, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της παραγωγικής διαδικασίας εκεί όπου σήμερα είναι έκδηλη η εγκατάλειψη”.

Ο κ.Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας το κράτος της συγκεντρωτικό και όχι επιτελικό σε αντίθεση με το ΚΙΝΑΛ που επιλέγει το κράτος της αποκέντρωσης.”Δεν υπάρχει” επεσήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος “επαφή με τον πολίτη. Δεν υπάρχει καμμία επαφή για το πρόγραμμα ανάκαμψης, αντιθέτως κυριαρχεί η αδιαφάνεια”. Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: “…Ως Κίνημα να σκύψουμε πάνω από όλα τα προβλήματα (οικονομία, πανδημία, ενεργειακή κρίση, εθνικά θέματα κλπ.) και να δώσουμε τις λύσεις. Αυτήν την αναγκαιότητα καταδεικνύει και η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο νομός Κιλκίς….Θέλουμε το κίνημά μας να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας για να οδηγήσει στην νέα εποχή της τεχνολογίας. Να φέρουμε πίσω τα παιδιά μας που ξενητεύθηκαν. Να στηρίξουμε την αναπτυξιακή δραστηριότητα…Θέλουμε δυνατή την φωνή του πολίτη, εμπιστευόμαστε τον πολίτη και οφείλουμε στον ελληνικό λαό ποιοτική παιδεία, εργασία για όλους τους πολίτες, πραγματική καταπολέμιση της γραφειοκρατίας, πάταξη της φαυλοκρατίας….Μιλάμε για δικαιώματα, για όλους, όχι για προνόμοια σε λίγους…Δίνουμε έμφαση στην ουσιαστική αποκέντρωση της εξουσίας…”.

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα