Πολιτική

Γ.Φραγγίδης: Απαλλαγή των κατοίκων του δήμου Παιονίας από τα διόδια

Την απαλλαγή των κατοίκων του δήμου Παιονίας από την καταβολή του τέλους διοδίων στο κόμβο Πολυκάστρου, ζητά ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, με ερώτησή που κατέθεσε προς τον υπουργό Μεταφορών Κ. Καραμανλή.

Τονίζοντας ότι το ανωτέρω αίτημα αποτελεί απαίτηση όλων των κατοίκων και φορέων του νομού Κιλκίς και ζητώντας την έκδοση σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης, ο κ. Φραγγίδης υπογραμμίζει ότι η άμεση αναβάθμιση της ΠΑΘΕ στο τμήμα Χαλάστρα-Εύζωνοι δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας της κυβερνητικής αδράνειας.

Η ερώτηση του κ. Φραγγίδη είχε υποβληθεί στις 25 Ιουνίου 2020 με αναφορά στην άμεση αναβάθμιση της ΠΑΘΕ και στην απαλλαγή των κατοίκων του δήμου Παιονίας από την επιβολή των διοδίων.

“Παρά το γεγονός, ότι στην απάντηση της προαναφερθείσας σχετικής ερώτησης στις 6.7.20 γίνεται αναφορά στην υλοποίηση έργου με εργασίες αναβάθμισης στη λειτουργία της ΠΑΘΕ Α1 «Αξιός /Χαλάστρα -Εύζωνοι», αυτή δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας της αδράνειας που επέδειξε για το θέμα η Κυβέρνηση, αντίθετα η επιβολή πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο υλοποιείται με αξιοζήλευτη συνέπεια, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής”, τονίζει ο κ. Φραγγίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]