Αγροτικά

Επιτυχία σημείωσε τηλεδιάσκεψη της ΝΔ γιά τον πρωτογενή τομέα

Από την διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου 2020 ακόμη μία επιτυχημένη και άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση, μέσω τηλεδιασκέψεως, με ευθύνη της γραμματείας οργανωτικού, και με θέμα “Οι μεγάλες προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα την εποχή του κορωνοϊού – Μέτρα στήριξης – Προγράμματα βελτίωσης” με προσκεκλημένο τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη.

Συμμετέσχον, περί τις τέσσερες ώρες που διήρκεσε η διαδραστική διαδικασία, άνω των διακοσίων στελεχών του κόμματος ανά την χώρα (πρόεδροι ΔΕΕΠ και ΝΟΔΕ, πρόεδροι ΔΗΜΤΟ καθώς και υπεύθυνοι αγροτικού τομέα των Δ.Ε.Ε.Π. – ΝΟ.Δ.Ε. θέτοντας ουσιαστικά ερωτήματα γιά τον πρωτογενή τομέα παραγωγής λαμβάνοντας αμέσως απαντήσεις για κάθε ζήτημα ξεχωριστά από τον υπουργό κ. Βορίδη.

Ο υπουργός παρουσίασε αναλυτικά το έργο του στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και μίλησε για τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, λόγω των περιοριστικών μέτρων, εξαιτίας της πανδημίας.

Επεσήμανε, μάλιστα, ότι ο πρωτογενής τομέας επέδειξε ισχυρές αντοχές απέναντι στις αυξημένες απαιτήσεις που προέκυψαν λόγω κορωνοϊού και η παραγωγική διαδικασία, πλην κάποιων εξαιρέσεων, συνεχίστηκε ομαλά.

Τέλος, ανακοίνωσε την είδηση της έγκρισης από το Ελεγκτικό Συνέδριο των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης.

Το συντονισμό της διάδρασης (τηλεδιάσκεψης) είχε ο γραμματέας οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η γραμματέας αγροτικών φορέων της Ν.Δ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Μηνάς Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος αγροτικού της κομματικής μας οργάνωσης Γιώργος Γεωργίτσαρος, ο οποίος και γνωρίζει λόγω και της ενασχολήσεώς του τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.