Αθλητισμός

Μετακόμισε στον ΠΑΟΚ από τον ΓΑΣ Κιλκίς ο Νίκος Γεωργιάδης

Τα πάνω κάτω στον πάγκο της χειροσφαιρικής ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς έφερε η δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης προς τον προπονητή της Νίκο Γεωργιάδη.
Έτσι, έγινε γνωστό, ότι οι δύο πλευρές, ήτοι ΠΑΟΚ-Γεωργιάδης, βρίσκονται ένα «βήμα» πριν την τελική συμφωνία, ενώ κύκλοι προσκείμενοι στο χειροσφαιρικό τμήμα του ΓΑΣΚ θεωρούσαν την μετακίνηση δεδομένη.
Όσον αφορά στην διαδοχή του κ. Γεωργιάδη, πληροφορίες από τους ίδιους κύκλους προέβαλλαν το «σενάριο» της «δυαρχίας» Γιάννη Λαζαρίδη-Βασίλη Παμπορίδη
Ωστόσο, δεν απέκλειαν και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο δεύτερος, είτε μόνος είτε σε συνεργασία με στέλεχος του συλλόγου προερχόμενο από τους παλαίμαχους παίκτες.
Η μετακίνηση αυτή είναι η δεύτερη γιά τον Νίκο Γεωργιάδη κατά την δεκαετή σταδιοδρομία του ως προπονητή, καθώς πριν λίγα χρόνια είχε καθοδηγήσει με επιτυχία τον Αέροπο Εδέσσης αλλά και της Εθνικής ομάδας ανδρών (2011), παίδων (2007-09, σήμερα) και εφήβων (2009-11).

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας