Πολιτική

Γ.Γεωργαντάς: Προχωρά η ολοκλήρωση του κτηρίου του οίκου ευγηρίας Κιλκίς

Από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννης Τσακίρης υπέγραψε χθες την ένταξη του έργου της ολοκλήρωσης του κτηρίου του οίκου ευγηρίας στο Κιλκίς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του, στο ΠΔΕ 2021, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

“Με την απόφαση αυτή και σε συνέχεια των ενεργειών που προηγήθηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Β. Νάκου, επανεκκινείται ουσιαστικά ένα έργο που είχε εγκαταλειφθεί από το φθινόπωρο του 2014.

Πλέον, με το ποσό των 995.730.99 ευρώ που υπολείπεται μετά την αύξηση του προϋπολογισμού του έργου, που είχε πραγματοποιηθεί στις 10.10.14, θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα η σχετική προκήρυξη για την ολοκλήρωση της κατασκευής και τις άλλες προβλεπόμενες παρεμβάσεις.

Η σημερινή μου συνάντηση στο Υπουργείο με την κυρία Νάκου επικεντρώθηκε στην ανάγκη επιτάχυνσης των σχετικών διαδικασιών, έτσι ώστε να παραδοθεί, το συντομότερο, στους Κιλκισιώτες, ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστώ την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου που έδειξε, από την αρχή, ενδιαφέρον, για την ολοκλήρωση του έργου και προχώρησε καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, σε καταλυτικές παρεμβάσεις”.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική»

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Δείτε ακόμα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]