Ειδήσεις Video

Γ.Γεωργαντάς: “Η αξιοπιστία Μητσοτάκη και κυβέρνησης θα δώσουν την νίκη απέναντι στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ”

Μικρό σε χωρητικότητα αποδείχθηκε το κέντρο πολιτισμού Πολυκάστρου γιά να φιλοξενήσει τους κατοίκους της έδρας του δήμου Παιονίας αλλά και από άλλες περιοχές, οι οποίοι προσήλθαν σε αυτό γιά να παρακολουθήσουν το απόγευμα του Σαββάτου 13.5.23 την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Κιλκίς και υπουργού αγροτικής αναπτυξης και τροφίμων Γεώργιου Γεωργαντά.

Με τον ίδιο να αναλύει κατά την διάρκεια της, την επιτυχημένη κυβερνητική δράση στους βασικούς άξονες μεταναστευτικού, εθνικής άμυνας, εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας, από πλευράς της κυβερνητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολιτικές οι οποίες όπως τόνισε θα συνεχισθούν και την επόμενη περίοδο εάν οι πολίτες επανεκλέξουν την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαίου, επιβραβεύοντας την συνέπεια της σε σχέση με τις προεκλογικές της εξαγγελίας, την σταθερή της προσήλωση της στην προοπτική παρουσίας της χώρας μας στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του νέου προγράμματος της, που θα προσφέρει περαιτέρω μείωση της ανεργίας και καλύτερες αποδοχές τους Έλληνες εργαζόμενους.

Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική γιά την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλους τους κυβερνητικούς χειρισμούς, λέγοντας μεταξύ άλλων την ιδιαίτερη στάση της σε θέματα της εθνικής άμυνας τονίζοντας ότι “γιά πρώτη φορά στα χρονικά της μεταπολίτευσης είχαμε την καταψήφισει των δαπανών στο υπουργείο άμυνας από ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στις κυβερνητικές δράσεις περιοχή του δήμου Παιονίας και τις παρεμβάσεις του στην προώθηση θεμάτων που αφορούν την λειτουργία οργανισμών, τα έργα υποδομών, χρηματοδοτήσεων και ωρίμανσης αιτημάτων πάντοτε με συνενόηση και συνεργασία με την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης ότι η πατρίδα μας θα συνεχίζει να προχωρά σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά δίνοντας ένα οριστικό τέλος στο λαϊκισμό και στην ανευθυνότητα.

Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας “Προχωράμε ΜΑΖΙ με ειλικρίνεια, δουλειά και συνέπεια για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας”.

Περισσότερα

1ο ROCK & RACE FESTIVAL ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Μουσικός Σύλλογος Jam σε συνεργασία με το ΧΩΜΑ Κιλκίς (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς), ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα […]

Δείτε ακόμα