Πολιτική

Συστράτευση όλων για νίκη της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο Γ.Γεωργαντάς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ομιλία του υφυπουργού παιδείας και θρησκευμάτων και υποψηφίου βουλευτού της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο νεότητας Γουμένισσας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Σιωνίδης, ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας Στυλιανός Βαμβίνης, οι αντιδήμαρχοι απασχόλησης και υγείας Γιάννης Αλίρης και παιδείας και εθελοντισμού Εβελίνα Πολιτίδου, ο πρόεδρος του οργανισμού παιδικών σταθμών Παιονίας Αιμίλιος Δεβετζόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος πολιτικής προστασίας Γιώργος Παμποράκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Αθανάσιος Τραχανίδης, ο πρώην δήμαρχος Γουμένισσας Στυλιανός Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Τριαντάφυλλος Πέτρογλου και η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παιονίας της ΝΔ Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη.

Ο κ. Γεωργαντάς μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί η προσπάθεια της Ν.Δ., μια προσπάθεια η οποία βοήθησε στην σταθεροποίηση της χώρας και έδωσε απτά αποτελέσματα στα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τα οποία αναμένεται να γίνουν αμέσως ορατά και στους πολίτες.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην ομιλία του Γ. Γεωργαντά στο «Κτήμα των ευχών» . Οι παρευρεθέντες γέμισαν ασφυκτικά το χώρο ενώ πολλοί από αυτούς έμειναν εκτός καταστήματος.
Ο κ. Γεωργαντάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επικεντρώθηκε στον άκρατο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον συνέκρινε με άλλες περιόδους τις οποίες πλήρωσε οδυνηρά ο ελληνικός λαός.

Ζήτησε συστράτευση όλων των φίλων της παράταξης για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ταυτοχρόνως κάνοντας απολογισμό του έργου του στα δυόμισυ χρόνια της κυβέρνησης ζήτησε εκ νέου την εντολή των Κιλκισιωτών για να συνεχίσει να μάχεται για τα ζητήματα του νομού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]