Πολιτική

Γ.Γεωργαντάς: Η ΝΔ στηρίζει τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνάντηση με αντιπροσωπεία βουλευτών της ΝΔ είχαν στην Βουλή, την Τετάρτη 31.10.18, εκπρόσωποι των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΝΔ ήταν ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος και πρώην υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, με την ιδιότητα του τομεάρχη διοικιτικής ανασυγκρότησης.

Κατά την συνάντηση οι εργαζόμενοι τόνισαν την επιτακτική ανάγκη να θεσμοθετηθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και να διασφαλιστούν μόνιμες θέσεις για την εργασία τους.

«… Οι βουλευτές εξέφρασαν στους εργαζόμενους το έντονο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τη δομή αυτή, η οποία, χάρη στην δική τους προσπάθεια, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου.

Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει τις αόριστες και αντιφατικές δηλώσεις για τον χειρισμό των ζητημάτων των εργαζομένων, και οφείλει με ξεκάθαρο τρόπο να παρουσιάσει την πρόταση της.

Η Νέα Δημοκρατία θα διατυπώσει με ωρισμένο τρόπο τη θέση της όταν δημοσιοποιηθεί η πρόταση της κυβέρνησης, και δηλώνει ρητά ότι η πολύτιμη εργασιακή πείρα που έχει αποκτηθεί από τους εργαζόμενους στην μοναδική αυτή δομή πρόνοιας, πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα εντός του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα