Πολιτική

Τόνισε η Φ.Γεννηματά «Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει το στοίχημα των εκλογών»

φωτογραφία 1Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1.2.14 στο ξενοδοχείο «Βικτώρια» του Κιλκίς η ετήσια συνεστίαση της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ παρουσία της αναπληρωτού υπουργού εθνικής αμύνης Φωτεινής (Φώφης) Γεννηματά.
Νωρίτερα η υπουργός επισκέφθηκε την Γουμένισσα σε κεντρικό σημείο της οποίας είχαν συγκεντρωθεί τοπικά στελέχη του κόμματος από την ευρύτερη περιοχή. Εκεί αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και διάλογος γιά τα προβλήματα της περιοχής, ενώ εξεφράσθη η αγωνία των παρευρεθέντων γιά το μέλλον της χώρας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.
Στην συνέχεια η κ. Γεννηματά αφίχθη στο Κιλκίς και προσήλθε στο ξενοδοχείο «Βικτώρια», όπου έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ του δήμου Κιλκίς. Ξεχώρισαν συγκινητικές παρουσίες ιστορικών και ιδρυτικών στελεχών του Κινήματος.
Την εκδήλωση «άνοιξε» με χαιρετισμό του ο γραμματέας της Ν.Ε Σταμάτης Παπουλίδης. Στην τοποθέτησή του ο γραμματέας αναφέρθηκε στην διαδρομή του ΠΑ.ΣΟ.Κ από ιδρύσεως του έως και σήμερα, ασκώντας αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος αλλά και εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο χώρος της ευρύτερης κεντροαριστεράς θα ανασυσταθεί με πρωταγωνιστή το ΠΑ.ΣΟ.Κ και μπροστάρη την νέα γενιά. Σε σημείο της ομιλίας του, σταθμίζοντας την παρουσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και με γνώμονα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις χαρακτήρισε το ισοζύγιο προσφοράς του κόμματος στην χώρα ως θετικό.
Λαμβάνοντας το λόγο η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε την νομαρχιακή οργάνωση Κιλκίς του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την πρόσκληση, που της απηύθυνε και τα παρευρεθέντα μέλη του κόμματος για την ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν.
Στο πλαίσιο της ομιλίας της αναφέρθηκε σε «βαρύ φορτίο», το οποίο αναγκάσθηκε να επωμιστεί η παράταξη και την προσπάθεια που αυτή κατέβαλε για την αποφυγή μιας προδιαγεγραμμένης χρεοκοπίας της χώρας σημειώνοντας παράλληλα ότι το «φορτίο» αυτό δεν ανήκε εξ ολοκλήρου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δίνοντας το στίγμα για τις επερχόμενες εκλογές, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα «κερδίσει το στοίχημα» της αυτοδιοίκησης με τα άξια πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τους κόλπους της παράταξης αλλά και των ευρωεκλογών διευρύνοντας τις τάξεις της δημοκρατικής παράταξης με την προσθήκη σχηματισμών και προσώπων, που βρίσκονται δίπλα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ διατηρώντας παράλληλα την αυτονομία του και αξιώνοντας το σεβασμό προς την ιστορική πορεία του και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια .
Κλείνοντας δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια δυναμική εμφάνιση στις επικείμενες εκλογές και το ίδιο ζήτησε να πράξει και όλο το στελεχιακό δυναμικό του κινήματος.

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα