Αθλητισμός

Γενική συνέλευση και εκλογές απόψε (7μμ) στον Κιλκισιακό

Νέα διοίκηση, με αποστολή την ανασύνταξη της ομάδα εν όψει της νέας περιόδου και αντικειμενικό σκοπό την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ και εν συνεχεία την άνοδο στην γ’ εθνική, εκλέγει ο Κιλκισιακός.

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 10.6.15 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς με ώρα έναρξης 7 το βράδυ ενώ θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή 14.6.15 στον ίδιο χώρο με ώρα έναρξης 11 το πρωί.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ιστορικός σύλλογος του Κιλκίς φαίνεται να βρίσκει ισχυρό εξωδιοικητικό έρεισμα στο πρόσωπο του Κιλκισιώτη επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, ενώ κλείνει συνεργασία με γνωστό όνομα γιά την τεχνική ηγεσία.

Στέλεχος της απερχόμενης διοίκησης ανέφερε, ότι σχετική ανακοίνωση αναμένεται κατά την διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]