Γενικά

Ένα «γεμάτο» διήμερο γιά το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


«Γεμάτο» από δραστηριότητα, σε ένα ενθουσιώδες ξεκίνημα γιά το 2015, υπήρξε το σαββατοκύριακο 31.1. και 1.2.15 γιά το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Το Σάββατο 31.1.15 πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς η κοπή βασιλόπιτας του εφηβικού τμήματος, των τμημάτων ενηλίκων και του τμήματος των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. Από νωρίς είχε στηθεί η ψησταριά, τα τραπέζια και η μουσική έπαιζε σε ρυθμούς παραδοσιακούς για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους χορευτές. Χορέψαμε, φάγαμε, ήπιαμε κρασί και ευχηθήκαμε για τη νέα χρονιά μαζί με φίλους του Λ.Ε.Κ.
Την Κυριακή 1.2.15 πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο χορευτική εκδήλωση των παιδικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. Τα παιδιά παρουσίασαν χορούς από την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, τον Πόντο και την Θράκη φορώντας τις αντίστοιχες παραδοσιακές φορεσιές. Τα παιδιά, ηλικιών από παιδικού σταθμού μέχρι και α’ γυμνασίου, μας δίδαξαν υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Μετά το πέρας της χορευτικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων παρουσία της προέδρου Δάφνης Νιάκα και όλων τωνμελών του διοικητικού συμβουλίου.
Οι δασκάλες των παιδικών τμημάτων Ανατολή Λιαρετίδου και Μαρία Μιχαηλίδου εξέφρασαν ικανοποίηση και υπερηφάνεια γιά το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης…».
Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Δείτε ακόμα