Αθλητισμός

«Γιορτή του Αθλητισμού» η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του ΓΑΣΚ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο νέο κλειστό γυμναστήριο παρουσία των αθλητών, προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16.2.14 η εκδήλωση της γιορτής του αθλητισμού και της κοπής της βασιλόπιτας του  ΓΑΣ Κιλκίς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με παιδαγωγικά παιχνίδια με την συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών, που παρουσίασαν  οι προπονήτριες των «ακαδημιών» του στίβου  και το οποίο ενθουσίασε τους παρευρεθέντες.

Στις ομιλίες των εκπροσώπων της Πολιτείας και της αυτοδιοίκησης τονίσθηκε ιδιαιτέρως ο κυρίαρχος ρόλος του ΓΑΣ Κιλκίς στον τοπικό αθλητισμό και στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και δόθηκαν ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στην συνέχεια.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις  των κορυφαίων αθλητών  του συλλόγου για το 2013. Βραβεύτηκαν οι πανελληνιονίκες στίβου Σωτηρία Καζαντζίδου, Ευρυδίκη Ασημακίδου, Ελένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Σαββίδου, Παύλος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Βαφειάδης

Βραβεία δόθηκαν στον προπονητή της πάλης Γεώργιο Παπαθανασιάδη για την πολύχρονη  προσφορά του στον ΓΑΣ Κιλκίς  & στην γονέα Εύη Παυλίδου  στο πρόσωπο της οποίας τιμήθηκαν όλοι οι γονείς των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον βουλευτή Γεώργιο Γεωργαντά, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Παύλο Τονικίδη, την πρόεδρο του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα  και στον εκπαιδευτικό Αναστάσιο Καζαντζίδη για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στον αθλητισμό του Κιλκίς και του  ΓΑΣ Κιλκίς .

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που συλλόγου σε όλα τα τμήματα, παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, υπογράμμισε την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα και ζήτησε από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην νεολαία το κλειστό προπονητήριο, αλλά και να προχωρήσει αμέσως ο εξοπλισμός με όργανα του σταδίου του Κιλκίς ώστε να μπορούν να γίνονται επίσημοι αγώνες.

Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου και μοιράστηκαν βασιλόπιτες σε όλους τους παρευρεθέντεςμε το “φλουρί” να «πέφτει» στο κομμάτι των αθλητών.

Οι τυχεροί αριθμοί των λαχείων που κληρώθηκαν ήταν κατά σειράν 3716, 2588, 3697, 2775, 0042, 2679, 3682, 1080 και 0728

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας