Αθλητισμός

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στην Δωδωναία συνάντηση Ιωαννίνων

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το ενδιαφέρον, που έδειξαν οι αθλητές και αθλήτριες των μικρών κατηγοριών και της υποδομής του τμήματος κλασικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, για συμμετοχή τους στην 8η Δωδωναία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 23.3.14 στα Γιάννενα.
Όπως είναι γνωστό το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς αποδέχτηκε, πριν λίγο καιρό την πολύ τιμητική πρόσκληση του συλλόγου της ΕΚΑ “Δωδώνη” Ιωαννίνων για να συμμετάσχει σ αυτή την αθλητική συνάντηση.
Πρόκειται για μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση αγώνων στίβου για τα παιδιά από 5 μέχρι 15 ετών με προσκεκλημένους συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Η ενημέρωση που υπάρχει από τους διοργανωτές είναι ότι οριστικοποίησαν τη συμμετοχή τους τα σωματεία του ΓΑΣ Αρχελάου Κατερίνης, της ΓΕ Νάουσας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του ΑΣ Φιλαάνδρου και ΓΣ από την Λευκάδα, του ΑΣ Άθλου Άρτας, του Κερκυραϊκού ΓΣ , του ΑΣ Πρωτέα Ηγουμενίτσας και φυσικά τα σωματεία των Ιωαννίνων.
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετάσχει σ΄αυτή την σημαντική πανελλήνια συνάντηση στίβου η οποία αφορά αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν τα έτη από1999 μέχρι 2009 , δηλαδή μίνι ΠΠ-ΠΚ και πολύ μικρών ΠΠ-ΠΚ με πενήντα αθλητές και αθλήτριες γιά δεύτερο φορά, μετά την πρώτη του 2009.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής και τις αμέσως επόμενες μέρες θα οριστικοποιήσει την σύνθεση της αποστολής που θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα, με ώρα αναχώρησης 7.30 το πρωί μπροστά από το δημοτικό στάδιο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]