Ο ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται την “Δράμα 1986” σήμερα στις 6 το απόγευμα

Αθλητισμός /

Στο πρωτάθλημα «επιστρέφει» απόψε ο ΓΑΣ Κιλκίς με πολύ «νωπή» ακόμη την ανάμνηση της εκτός έδρας νίκης του επί του ΑΣΕ Δούκα στην «εμφύλια» αναμέτρηση της φάσης των «32» του πανευρωπαϊκού χειροσφαιρικού κυπέλλου Διεκδίκησης («Τσάλλεντζ Καπ»).
Η ομάδα του Κιλκίς δίνει τον εξ αναβολής λόγω ακριβώς της ανωτέρω αναμετρήσεως, αγώνα της με την αντίστοιχη της «Δράμας ‘86» γιά την όγδοη αγωνιστική ημέρα.
Το ότι η φιλοξενούμενη είναι ουραγός «δεν λέει» τίποτε, καθώς τέτοιοι αγώνες πάντα «κρύβουν παγίδες» γιά τις ομάδες που υποτιμούν την αντίπαλο, κάτι που σημαίνει ότι η κιλκισιώτικη οφείλει να επιδείξει την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, προς αποφυγήν ανεπιθυμήτου αποτελέσματος.
Ο προπονητής και καθοδηγητής Γιάννης Λαζαρίδης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες ενώ όπως δήλωσε στην «Η» όλη η ομάδα υπολογίζει πολύ στην ενίσχυση από τον …όγδοο παίκτη της, που είναι ο φίλαθλος κόσμος της, ο οποίος οφείλει απόψε και μία «ζεστή» ηθική επιβράβευσή της γιά το αγωνιστικό πνεύμα και την σπουδαία επιτυχία στην Αθήνα.
Η αποψινή συνάντηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]