Αθλητισμός

Με τον μυαλό… στην Κέρκυρα o ΓΑΣΚ νίκησε την ΕΑ Πολίχνηςς

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τέτοια, που σχεδόν “προδιάγραφε” την έκβαση του αγώνα.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς φρόντισε γιά την επαλήθευση στον αγωνιστικό χώρο, μετατρέποντας από πολύ νωρίς τον εντός έδρας αγώνα του με την Εκμάθηση Αθλημάτων Πολίχνης Θεσσαλονίκης σε τυπική διαδικασία, με τελικό αποτέλεσμα 38-17 (22-9), που καθιστά αυτήν την αναμέτρηση γιά το χειροσφαιρικόπρωτάθλημα βορείου οίλου α2 εθνικής κατηγορίας… ανάξια κριτικής και σχολιασμού.

Με τους παίκτες του κιλκισιώτικου συγκροτήματος να έχουν τον νου … στην Κέρκυρα, εν όψει του “αγώνα της χρονιάς” με τον τοπικό συνδιεκδικητή του τίτλου και της (επ)ανόδου στην ανώτερη κατηγορία, ο αγώνας με το θεσσαλονικιώτικο έμοιαζε περισσότερο με “δυνατή προπόνηση” εν όψει αυτού ακριβώςτου “ντέρμπυ”, και το μόνο, που αξίζει να αναφερθεί, είναι το ὀτι χρησιμοποιήθηκαν όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες, που όλοι ανεξαιρέτως “βρήκαν τον δρόμο” προς τα δίχτυα.

Η σύνθεση:

Βαφειάδης, Κυπραίος 3, Στογιάνοβιτς 4, Δημάκης 3, Γιαννακόπουλος 6, Ταραμονλής 1, Ελευθεριάδης 6, Σ. Φαχουρίδης 3, Χ. Μαυρόπουλος 1, Καρβουνίδης 3, Α. Φαχουρίδης 1, Νάκος 3, Γρηγοριάδης 2, Λασκαρούδης 1, Καριοφύλλης 1,

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 18-3-23, 16.00, Φαίαξ Κερκύρας – ΓΑΣ Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα