Αθλητισμός

Ο ΓΑΣΚ αντιμέτωπος με τον Φίλιππο Βέροιας αύριο στις 6 το απόγευμα

Συνεχίζεται αύριο το χειροσφαιρικό πρωτάθλημα α1 εθνικής κατηγορίας.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φίλιππο Βεροίας, ο οποίος προέρχεται από ήττα στον εκτός έδρας αγώνα του της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ Αθηνών, με 23-22.
Παρά τις τρεις ήττες της στους ισάριθμους πρώτους αγώνες, η ομάδα του Κιλκίς έδειξε, ότι είναι σε θέση να πραγματοποιήσει και φέτος μιάν αξιόλογη πορεία και αισθητή παρουσία στο πρωτάθλημα, ενώ τα μέχρι στιγμής αρνητικά αποτελέσματα οφείλονται σε σημαντικό βαθμό και στην ατυχία, με τραυματισμούς της «τελευταίας στιγμής» αρκετών βασικών παικτών.
Τέτοια προβλήματα εξακολουθούν να ταλανίζουν τους Γρηγοριάδη, Δημάκη και Τάτση, οι οποίοι, όμως είναι στην διάθεση του προπονητικού διδύμου Λαζαρίδη-Παμπορίδη.
Απόψε θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση ενώ η αποστολή θα ταξιδεύσει γιά την Βέροια νωρίς το απόγευμα αύριο. Η αυριανή αναμέτρηση του Φιλίππου στο Μέλανθρον Βεροίας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα