Αθλητισμός

Στο “κατώφλι” της (επ)ανόδου στην α1 εθνική ο ΓΑΣ Κιλκίς

Νικώντας στην ενδοκιλκισιακή αναμέτρηση τον Αλέξανδρο Αξιούπολης με 29-18, ο ΓΑΣ Κιλκίς βρίσκεται πλέον στο “κατώφλι” της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας χειροσφαίρου, που συνεπάγεται (επ)άνοδό του στην α1.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Αξιούπολης χρειάζεται δύο βαθμούς από τους ισάριθμους εναπομείναντες αγώνες, γιά να διασφαλίσει πλήρως την συνέχιση της παρουσίας του στην α2, χωρίς να “μπλέξει” με ψυχοφθόρες “ειδικές” διαδικασίες.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε με πολύ καλή αγωνιστική διάθεση και ανεπηρέαστος από την βαθμολογική υστέρησή του έναντι του ΓΑΣΚ.

Όμως, οι παίκτες του αξιουπολίτικου συγκροτήματος δεν μπόρεσαν να βρουν “αντίδοτο” στο αγωνιστικό πάθος αλλά και την αποτελεσματικότητα των συναθλητών τους του κιλκισιώτικου, το οποίο διανύει περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης.

Η έκβαση κρίθηκε κατά τον μεγαλυτερο βαθμό στο πρώτο ημιχρόνιο, όταν ο καλύτερος σε όλους τους τομείς ΓΑΣΚ προηγήθηκε με 18-6.

Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος έκανε πιό αισθητή την παρουσία του, χωρίς όμως να φτάσει σε σημείο να αποτελέσει ουσιαστική “απειλή” γιά τον ΓΑΣΚ.

Το τελευταίοο δεκάλεπτο, όταν η “πλάστιγγα έγειρε” προς την πλευρά της κιλκισιώτικης, και οι δύο ομάδες προσέδωσαν στον αγώνα χαρκτήρα “δυνατής” προπόνησης, με συμμετοχή όλων των παικτών τους.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Τριανταφύλλου (Βαφειάδης), Κυπραίος 1, Στογιάνοβιτς 3, Δημάκης 3, Γιαννακόπουλος 7, Ταραμονλής 4, Νάκος 5, Σ. Φαχουρίδης 2, Ελευθεριάδης 1, Καρβουνίδης 1, Καρυοφύλλης 2, Λασκαρούδης, Α. Μαυρόπουλος, Κοτανίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ: Καρακασίδης (Στεφανίδης, Κετικίδης), Δ. Κουρούπης 3, Δημολλάρι 5, Ε. Κουρούπης 1, Καραγιάννης 3, Γουβιανάκης 2, Κέφαλος 1, Δουλουμπάκας, Τσιάκης 3, Μεϊμαρίδης, Ιωαννίδης, Καϊσίδης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 8-4-23, 18.00, Αλέξανδρος Αξιουπόλεως – Φίλιππος Βεροίας.
Κυριακή 9-4-23, 15.00, Κύκλωπες Αλεξανδρουπόλεως – ΓΑΣ Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]