Πολιτική

Γεώργιος Φράγκος: “Στηρίζω Κ.Σιωνίδη γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας”

Τα τελευταία είκοσι χρόνια συμμετείχα στην Αυτοδιοίκηση του νομού μας υπηρετώντας τους πολίτες της Παιονίας και του Κιλκίς από τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό αυτής, ως δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος.

Θεωρούσα την ενασχόληση αυτή «λειτούργημα», την ασκούσα παράλληλα με την εργασία μου και εις βάρος του προσωπικού και οικογενειακού ελεύθερου χρόνου, χωρίς να αποβλέπω ποτέ σε κανενός είδους ιδιοτέλεια.

Αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές θεωρώντας ότι πρέπει να κλείσω τον κύκλο της ενεργούς συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία χωρίς αυτό να σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ότι σταμάτησα να ενδιαφέρομαι και να αγωνιώ για την τύχη και το μέλλον του δήμου μας.

Σε όλη μου τη ζωή αγωνιζόμουν πάντα για το καλύτερο και επέλεγα τις θέσεις μου ήπια και νηφάλια χωρίς εμπάθειες ή αγκυλώσεις.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου επιλέγω και θα στηρίξω ανεπιφύλακτα τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου» γιατί θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας.

Ο Σιωνίδης με την σοβαρότητα, την οργάνωση και την εργατικότητα που τον διακρίνουν, απέδειξε σε όλους μας ότι αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

Γεώργιος Φράγκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]