Πολιτική

Γ.Φραγγίδης: «Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης»

Τις επισκέψεις του στους οικισμούς του νομού Κιλκίς, συνομιλώντας με τους συμπολίτες και καταγράφοντας τις ανησυχίες τους για τα καθημερινά ζητήματα που τους απασχολούν, συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδος, επισκέφθηκε τους οικισμούς των δημοτικών ενοτήτων Χέρσου, Κρουσίων (Κρουσσών) καθώς και Πικρολίμνης. Την Παρασκευή 16.1.15 περιόδευσε στην δημοτική ενότητα Γαλλικού καθώς και στην Κρηστώνη. To σαββατοκύριακο 17 και 18.1.15 ο κ. Φραγγίδης, επισκέφθηκε το δήμο Παιονίας και ειδικότερα τα δημοτικά διαμερίσματα Γουμένισσας και Πολυκάστρου.

ΦΡΑΓΓΙΔΗΣΣτις συζητήσεις του με τους πολίτες, τονίζει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αναγκαιότητα την επομένη των εκλογών να συγκροτηθεί αμέσως κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης που θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος της εθνικής διαπραγμάτευσης για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση.

Επίσης, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα υπερψήφισης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης, προκειμένου να αποτραπεί πιθανή κατάληψη της τρίτης έδρας του νομού Κιλκίς από την Χρυσή Αυγή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα