Κοινωνία

Φορητός καρδιογράφος προστέθηκε στο ιατρείο του 2ου γυμνασίου Κιλκίς

Ένας φορητός καρδιογράφος, δωρεά της εταιρίας ιατρικών μηχανημάτων Medical Shop Kilkis στο Δήμο Κιλκίς προστέθηκε στην ιατρική εργαλειοθήκη του 2ου γυμνασίου Κιλκίς.

Το νέο σχολικό ιατρείο, που βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου και διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία της διεύθυνσης, του διδακτικού προσωπικού, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και συμπολιτών μας, επιθεώρησαν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο διευθυντής της εταιρίας Ιωάννης Καρακώστας και ενημερώθηκαν από το διευθυντή του Αλέξανδρο Ταμουτσίδη για τον εξοπλισμό του.

Το σχολικό ιατρείο διαθέτει βασικές υποδομές για τη λειτουργία του (κλίνη εξέτασης, θερμόμετρα, στηθοσκόπια, οξύμετρα, μετρητές σακχάρου, συσκευές οξυγόνου, απινιδωτή, υγειονομικό υλικό για Πρώτες Βοήθειες).

Η δωρεά καρδιογράφου, την οποία κατηύθυνε ο δήμαρχος στο 2ο Γυμνάσιο ώστε να είναι επαρκέστερα εξοπλισμένο, έγινε δεκτή με ευχαριστίες από το διευθυντή του σχολείου και τη σύντομη αναφορά στον τρόπο χρήσης του για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από το δωρητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά της εταιρίας Medical Shop Kilkis, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, στο δήμο Κιλκίς, ο οποίος είχε παραλάβει πριν από λίγους μήνες έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για την έγκαιρη παροχή Πρώτων Βοηθειών, σε περίπτωση που χρειαστεί, στους εργαζομένους του και στα μέλη του ΚΑΠΗ του δήμου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.