Οικονομία

Νέα …ελκυστικά προϊόντα παρουσίασε η «Φαίδων» ΑΕ

Στην διεθνή έκθεση τροφίμων «Food Expo», που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10-12.3.18 έλαβε μέρος η «Φαίδων» ΑΕ. Σε αυτή την έκθεση, η οποία φημίζεται για το διεθνή προσανατολισμό της, η εταιρία ήρθε σε επαφή με πολλές επιχειρήσεις την Ελλάδας και του εξωτερικού. Έτσι, κατάφερε να ενισχύσει υπάρχουσες συνεργασίες, όπως και να επεκταθεί σε νέες αγορες.

Η «Φαίδων» είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και τα νέα προϊόντα της, τα «Γυαλάκια και Φιογκάκια Σφολιάτας», αλλά και τη νέα σειρά «Kritsinaki Mediterraneo» με γεύση πέστο βασιλικού & φέτας – ρίγανης. Τα τελευταία παραγονται και αυτά στην υπερσύγχρονη νέα γραμμή παραγωγής κριτσινιών και αναμένεται να παραχθούν στο μέλλον και άλλα νέα προϊόντα.

Μαζί με το τέλος της Food Expo ολοκληρώθηκε και ο προγραμματισμός της εταιρίας για τη συμμετοχή σε εκθέσεις του πρώτου τριμήνου έπειτα από την ISM στην Κολωνία Γερμανίας και τη HO.RE.CA. στην Αθήνα. Επόμενη έκθεση για την «Φαίδων» ΑΕ θα είναι η διεθνής έκθεση ιδιωτικής ετικέτας “PLMA” στο Άμστερνταμ Ολλανδίας τον Μάιο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα