Γενικά

«Ζέστανε» τις καρδιές η «Φλόγα της Αγάπης» του Ε.Ε.Σ. στο Κιλκίς

ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΑ ΕΕΣΤην «Φλόγα της Αγάπης», που «ταξιδεύει» σε όλη την χώρα στο πλαίσιο της ετήσιας λαμπαδηδρομίας γιά την εθελοντική αιμοδοσία, είχε την τιμή και χαρά να υποδεχθεί το Κιλκίς την Παρασκευή 5.9.14.
Η φλόγα «αφίχθη» στο Κιλκίς, και συγκεκριμένα στον χώρο προ του γραφείου του τοπικού τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην αρχή της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από τα Σέρρας, όπου επεφυλάχθη υποδοχή με την συμμετοχή της φιλαρμονικής του δήμου Κιλκίς.
Στον συγκεκριμένο χώρο την μετέφερε το μέλος της διοίκησης του τοπικού τμήματος ΕΕΣ Θεολόγος Ζώτος, εκπρόσωπός του στην εθελοντική αιμοδοσία, ο οποίος εν συνεχεία την μεταλαμπάδευσε στους πυρσούς δέκα εθελοντών, που κατόπιν πραγματοποίησαν λαμπαδηφορία μέχρι την πλατεία Ειρήνης, διά των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 21ης Ιουνίου.
ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΑ ΕΕΣΣτην πλατεία Ειρήνης πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υποδοχής της φλόγας, με άναμμα βωμού, ανάκρουση του εθνικού ύμνου και πάλι από την φιλαρμονική του δήμου Κιλκίς και σύντομους αλλά μεστούς περιεχομένου, όσον αφορά στην σημασία και αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στην μέσω αυτής ανάδειξη της γενικότερης ανθρώπινης και κοινωνικής αλληλεγγύης από το διοικητικό στέλεχος του ΕΕΣ Κιλκίς Θεολόγο Ζώτο, την προεδρο του ΕΕΣ Κιλκίς Κατερίνα Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, τον ιατρό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς Αθανάσιο Γιακομόζη και τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής οι πολυάριθμοι θεατές-ακροατές απόλαυσαν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Φώτη Ζάικο, Γιώργο Γεωργό, Γρηγόρη Αμοιρίδη και Στάθη Νικολαϊδη, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς συμμετέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ενεργώς στην υποστήριξη της εκστρατείας γιά την εθελοντική αιμοδοσία.
Από τους ιθύνοντες του ΕΕΣ Κιλκίς εκφράσθηκε η ευγνωμοσύνη τόσο προς τους συντελεστές της διοργάνωσης και τους καλλιτέχνες γιά την ενεργό συμμετοχή τους όσο και προς τους πολίτες γιά την αθρόα προσέλευση, με την οποία και εκφράσθηκε η υποστήριξη προς την εθελοντική αιμοδοσία και προς το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Περισσότερα

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προκηρύσσει την πρόσληψη δύο ατόμων για την εκτέλεση του υποέργου «Αρχαιολογία» του έργου, «Αποχετευτικά Δίκτυα αντλιοστάσια – καταθλιπτικοί αγωγοί και εγκατάσταση επεξεργασίας […]

Δείτε ακόμα