Αθλητισμός

Φιλικός αγώνας του Κιλκισιακού με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Η άνευ αγώνος πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ προσέφερε στον Κιλκισιακό την δυνατότητα να δώσει έναν «δυνατό» φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του γιά την νέα περίοδο, η οποία συνεχίζεται με συνεχώς εντεινόμενους ρυθμούς.

Eτσι, υπήρξε κατ’ αρχάς συμφωνία με τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου, και ο αγώνας ορίσθηκε γιά την προσεχή Κυριακή 30.8.15, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
Ωστόσο, η διεξαγωγή τελεί υπό την επιφύλαξη του απροόπτου, καθώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις απαιτήσεις του προγράμματος του Εθνικού, ο οποίος αγωνίζεται αύριο στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του κυπέλλου ΕΠΣΚ με τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

«Φιλική» ισοπαλία
Εν τω μεταξύ σε άλλο φιλικό αγώνα προετοιμασίας ο Κιλκισιακός έφερε στην Γουμένισσα ισοπαλία 2-2 με το Πάικο, ύστερα από ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.
Τα τέρματα, σημείωσαν οι Δασκάλου (8’) και Χατζηασλανίδης (65’) γιά το Πάικο και Παρπουτσής (23’ φάουλ) και Σ.Παπαδόπουλος (73’) γιά τον Κιλκισιακό.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα