Αθλητισμός

Δεύτερη φιλική νίκη των γυναικών του Κιλκισιακού

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 για τη γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού απέναντι στη Βασίλισσα Θράκης.

Δεύτερο φιλικό για τα κορίτσια του Λάζαρου Δελήπαλτα και νέα νίκη, και μάλιστα κόντρα σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αργυρούπολης, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει στο πρώτο μέρος υπέρ της τον αέρα, αλλά τα κορίτσια του Κιλκισιακού να έχουν τη πρώτη μεγάλη φάση με τη Νικολαΐδου να κάνει το πλασέ και τις φιλοξενούμενες να απομακρύνουν στη γραμμή. Μοναδική φάση που απείλησαν ήταν δύο λεπτά πριν το ημίχρονο, με την Τσαρτσαράκη να αποκρούει σουτ μέσα από τη περιοχή.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ  ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

Στο όγδοο λεπτό της επανάληψης η Αναστασιάδου εκτέλεσε φάουλ, η αντίπαλη τερματοφύλακας έδιωξε ασθενώς και η Φούρναρη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 23′ του δευτέρου μέρους, η Μουρατίδου αυτή τη φορά έφερε τη μπάλα με στατική φάση προς την εστία, απόκρουση της πορτιέρο της Βασίλισσας και η 13χρονη Χριστίνα Τσιόνκη με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Νικολαΐδου, Φούρναρη, Καραβασίλη, Μίγγου, Παυλίδου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αδαμίδου, Χατζηγεωργιάδου, Κουτσουραδή, Τσιόνκη, Σ. Παπαδοπούλου, Ν. Παπαδοπούλου, Σαραφίδου, Βασιλειάδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]