Αθλητισμός

Οι μεταγραφές και τα φιλικά του Πάικου Γουμένισσας

Ο Νίκος Μαβίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Πάικου Γουμένισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπυρογιάννη από τη τεχνική ηγεσία, οι περσινή πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Μαβίδη.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε και στη προετοιμασία της περσινής περιόδου, όμως αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα της Γουμένισσας ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Στέργιου Κουβατσίδη, του 22χρονου αμυντικού Αντώνη Καρατζιά και Γιώργος Καρατζιάς, αλλά και του νεαρού Χαράλαμπου Γρηγοριάδη.

Τέλος ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Πάικο οι Κώστας Δουλκερίδης, Χρήστος Δεληγιώργης, Κώστας Βογιατζής, Λευτέρης Καραελευθερίου, Λοΐζος Δασκάλου, Απόστολος Μυλωνάς, Σάββας Σαμαράς, Πέτρος Μάρκου και Σάββας Χατζηασλανίδης.

Τρείς φιλικούς αγώνες πρόκειται να δώσει το Πάικο και πιο συγκεκριμένα εκτός έδρας με το Πολύπετρο στις 20.8.16, εκτός έδρας στις 24.8.16 με την Χαλκηδόνα και στις 27.8.16 εντός έδρας με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]