Αθλητισμός

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Κούπας και Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας

Για καλό σκοπό μπαίνουν αύριο στο γήπεδο του μπάσκετ οι άνδρες της φετινής πρωταθλήτριας ‘’Κούπας’’ με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες παίζουν μπάσκετ στις 6.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου Κιλκίς.

Μεγάλος νικητής, όπως αναφέρουν στα προγνωστικά τους οι διοργανωτές, αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη, η ζωή και η ελπίδα.

Τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της αθλητικής διοργάνωσης υποστηρίζουν μεγάλα ονόματα που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Νίκος Χατζηβρέτας, ο Νίκος Ζήσης, ο Γιώργος Γιαννουζάκος, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι καθώς και ο Μπάνε Πρέλεβιτς που αγωνίζεται με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές.

Στην εκδήλωση θα βραβευθεί από την ΕΚΑΣΚΕΜ η αντρική ομάδα ‘’Κούπα’’ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Η εκδήλωση έχει τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – παραρτήματος Κιλκίς και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα