Κοινωνία

Φιλανθρωπική δράση του “Αετού” στο συσσίτιο του Αγ.Δημητρίου Κιλκίς

Μια γυναίκα και παγκόσμια προσωπικότητα είπε κάποτε: “Κι εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε, πως αυτό που κάνουμε είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα”.

Με αυτή την φράση στο μυαλό, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ “Αετός” Κιλκίς, παρέδωσε την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, πενήντα γεύματα για το συσσίτιο απόρων της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, προσθέτοντας την δική του σταγόνα αλληλεγγύης στον ωκεανό ανθρωπιάς που ποτέ δεν πρέπει να μένει μικρός.

Οφείλουμε πρωτίστως, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αφιερώνουν χρόνο καθημερινά, για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για ανθρώπους που η ζωή δεν φέρθηκε καλά.

Ανάμεσα σε αυτούς που εργάζονται νυχθημερόν προς αυτόν τον σκοπό, και ο πατέρας Επιφάνιος καθώς και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου της ενορίας, οι οποίοι μας άνοιξαν με χαρά τις πόρτες της ενορίας, και μας επέτρεψαν να συνεισφέρουμε στον αγώνα.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοικητή της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” ταξίαρχο Θ. Δημόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας για την υποστήριξη το εγχειρήματος, δίνοντας μας την δυνατότητα παρασκευής των γευμάτων στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον διευθυντή της ΛΑΦ Κίλκις υπολοχαγό Λεωνίδα Χατζηκωσταντόγλου και το προσωπικό του, για την θέρμη και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στο έργο της προετοιμασίας των γευμάτων.

Κάπου στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο αναγράφεται το εξής : “Μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί ελεηθήσονται”

Ευχόμαστε σε όλους και σε όλες καλή χρονιά και ευτυχές το νέο έτος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα