Οικονομία

Φάρμα Κουκάκη: Νέες διακρίσεις στα Superior Taste Awards 2022

Γιά μία ακόμη χρονιά, αναγνώριση γευστικής ανωτερότητας για όλες τις συμμετοχές της εταιρίας “Φάρμα Κουκάκη”στα διεθνή βραβεία ανώτερης γεύσης στις Βρυξέλλες.

Στις φετινές 18ες αξιολογήσεις του International Taste Institute (διεθνούς ινστιτούτου γεύσεων) βραβεύτηκαν από διεθνώς καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ προϊόντα από όλο τον κόσμο, με την “Φάρμα Κουκάκη” να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η “Φάρμα” απέσπασε διεθνείς διακρίσεις και στις επτά υποψηφιότητες, με τις οποίες συμμετέσχε, αναδεικνύοντας γιά μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά εννέα χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν το φυσικό και προβιοτικό ρόφημα κεφίρ, το κεφίρ με στέβια και κόκκινα φρούτα, καθώς και το στραγγιστό γιαούρτι της “Φάρμας” με 0% λιπαρά.

Παράλληλα, και οι δύο νέες προτάσεις για το 2022 της “Φάρμας Κουκάκη” στην κατηγορία γάλακτος ξεχώρισαν ήδη στην πρώτη τους εμφάνιση. Με το νέο διπλοφιλτραρισμένο γάλα “Φάρμας Πλήρες 3,9%”, που λανσαρίστηκε στις αρχές του έτους, να αποσπά την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης δύο αστέρων και το αντίστοιχο γάλα “Φάρμας” ελαφρύ 1,5% να συλλέγει το πρώτο του αστέρι.

Με βαθμολογία που ξεπέρασε το 70% τιμήθηκαν επίσης το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι και το επιδόρπιο κρέμα-βανίλια της “Φάρμας”, προσθέτοντας δύο ακόμη αστέρια στην λίστα των διακρίσεων.

“Η ανώτερη ποιότητα των εργαζομένων μας”

Ο Θανάσης Κουκάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Τιμώντας επί σειρά ετών τα προϊόντα της “Φάρμας”, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας λειτουργεί ως σημείο αναγνώρισης υψηλού κύρους όχι μόνο του προϊοντικού χαρτοφυλακίου, αλλά, κυρίως, του έμψυχου δυναμικού της εταιρίας. Με την συμμετοχή μας, αυτό, που στην ουσία αξιολογείται και βραβεύεται, είναι η ανώτερη ποιότητα των εργαζομένων μας, όπως αντανακλάται σε κάθε προϊόν, που φέρει την υπογραφή της “Φάρμας”. Γιά εμάς, οι διακρίσεις έρχονται να αναδείξουν την αξία της συλλογικής μας προσπάθειας για προϊόντα ανώτερης ποιότητας κι εξαιρετικής γεύσης.»

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]