Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Έξωθεν βοήθεια

Μία από τις προκλήσεις τις οποίες θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή Παιονίας είναι σίγουρα και αυτή, που αφορά στον τομέα της καθαριότητας όπου η κατάσταση το τελευταίο εξάμηνο δεν ήταν τόσο ικανοποιητική καθώς είχαμε τρεις συνολικώς περιόδους για διαφόρους λόγους και αιτίες όπου η αποκομιδή απορριμάτων κατέστη εξάλως προβληματική.

Μάλιστα εφ’όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν γίνει κάποιες κινήσεις προς την κατεύθυνση και την Τετάρτη 31.7.19 εστάλη μια επιστολή προς τον δήμαρχο του Ντύσσελντορφ Τόμας Γκρίζελ γνωστός από το παρελθόν στον δήμο Παιονίας προκειμένου να βοηθήσει στην αποστολή οχημάτων τα οποία μπορούν να συνδράμουν και στον τομέα της καθαριότητας.

Ας ελπίσουμε οτι κάτι τέτοιο θα στεφθεί με επιτυχία και δεν θα ξαναζήσουν οι κάτοικοι του δήμου Παιονίας καταστάσεις όπως αυτές πριν από μιάν εβδομάδα με κάδους απορριμάτων γεμάτους με σκουπίδια να ξεχιλίζουν εν μέσω θέρους και υψηλων θερμοκρασιών επί μεγάλο χρονικό διάστημα με την ανάλογη δυσοσμία.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα