Αθλητισμός

Oι εξετάσεις γιά τις ζώνες τεκβον-ντο και κικ μπόξιν στον Άθλο

Διενεργήθηκαν την Κυριακή 7.6.15 στο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών του αθλητικού συλλόγου Κιλκίς «Αθλος» στα αθλήματα τεκβον-ντο και κικ μπόξιν με συγγενείς και φίλους των αθλητών να κατακλύζουν τον χώρο.

Στο ξεκίνημα οι αθλητές εξεταστήκαν ανά ηλικιακό τμήμα και όχι ανά ζώνη (επίπεδο γνώσεων) καθαρά για παιδαγωγικούς λόγους . Εξεταστήκαν στο σύνολο κινήσεως κατά υποθετικού αντιπάλου (πούμσε), στις τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου οι μικροί αθλητές ενθουσιάσθηκαν με τα αποτελέσματά τους. Το επίπεδο όλων των αθλητών υπήρξε ικανοποιητικό την παράσταση όμως έκλεψαν οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες.

Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωματών και ζωνών. Ακολούθησε μικρή εορταστική εκδήλωση όπου οι νεαροί αθλητές κεράστηκαν εδέσματα και «έβγαλαν» τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες .

Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επικείμενους αγώνες.

Ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων εγχρώμων ζωνών και ανανέωσε το «ραντεβού» με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου για την νέα αθλητική περίοδο 2015-16 που ξεκινά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Η επιστροφή της συμμετοχής είκοσι ευρώ του τελευταίου πρωταθλήματος Κιμ Λιού στις 6.6.15 θα δοθεί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]