Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Του ….Κουτρούλη ο γάμος

Στην διαδικασία να ξεκινήσει την λειτουργία του ευρίσκεται η επένδυση της «Ταμπάκο» στην περιοχή της βιομηχανικής «ζώνης» Γαλλικού και το τί «χαμός» επικρατεί γιά την εξασφάλιση μιάς θέσης εργασίας, από τις περίπου 160 αρχικές, δεν περιγράφεται.

Από την μία οι εκατοντάδες ενδιαφερομένων και από την άλλη οι πάσης φύσεως διαμεσολαβητές και πολιτικοί παράγοντες, που μεσολαβούν στον έχοντα το γενικό πρόσταγμα από πλευράς της εταιρίας Ανδρέα Τζίμα.

Μία κατάσταση, που εξηγεί σε ένα βαθμό γιατί στην χώρα μας δυσκολευόμαστε να αποκτήσουμε μία κανονικότητα, όπως σε άλλες χώρες, όπου οι εργαζόμενοι απλώς υποβάλλουν βιογραφικά σημειώματα και οι επιχειρήσεις αξιολογούν και προσλαμβάνουν χωρίς παρεμβάσεις ή έστω με ελάχιστες.

Εδώ γίνεται πραγματικά …του «Κουτρούλη ο γάμος».

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα