Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Βεντέττα»

«Βεντέττα» «άνοιξε» απ’ ό,τι φαίνεται η Εβελίνα με τους «Γουμενισσιώτες» συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Παιονίας.

Και τούτο, μετά την πρόσφατη διένεξή της με τον Αλίρη στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σειρά είχαν οι κ.κ. Τζούρτζος και Σαμαράς με τους οποίους είχε έντονους διαξιφισμούς, με αφορμή την συζήτηση γιά την έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑ Παιονίας και των αντιρρήσεων που διατύπωσε γι’ αυτήν η Αξιουπολίτισσα δημοτική σύμβουλος.

Κάτι το οποίο κατέστη απολύτως σαφές και με την καταψήφιση της επίμαχης πρότασης από μέρους τους, με «άξονα» την κριτική γιά την «διακριτική μεταχείριση» της δημοτικής ενότητας Αξιούπολης σε σχέση με αυτήν της Γουμένισσας».

Μία σίγουρα «ιδιόμορφη» κόντρα που φαντάζει παράταιρη σε σχέση με την γεωγραφία της, καθώς η γνωστή σε όλους με το μικρό της όνομα Εβελίνα δημοτική σύμβουλος από την Αξιούπολη διαθέτει «ρίζες» καταγωγής και από την Γουμένισσα λόγω της μητέρας της!

Περισσότερα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Δείτε ακόμα