Εκπαίδευση

Ευχαριστήριο μήνυμα του διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς Αθανάσιου Αλατζόγλου

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο πρώην διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς Αθανάσιος Δ. Αλατζόγλου καθώς ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,  πολύτιμοι συνεργάτες.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου στη θέση του διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία μας αυτά τα  πέντε χρόνια.

Κάτω από δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες, προσπαθήσαμε από κοινού να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν  και να προωθήσουμε αλλαγές προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η εύρυθμη  λειτουργία του σχολείου μας όλο αυτό το διάστημα, οφείλεται κατά κύριο  λόγο στις άοκνες προσπάθειες σας, πάντα με στόχο την καλύτερη λειτουργία του σχολείου. Ενός σχολείου «ανοιχτό για όλους» :

μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, φορείς. Η επίτευξη αυτής της ισορροπίας δεν ήταν πάντα εύκολη, ειδικότερα μέσα στα χρόνια της πανδημίας. Χρειάστηκε   συχνά να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας,  προκειμένου να οδηγηθούμε στη λήψη αποφάσεων προς όφελος της σχολικής κοινότητας.

Το λειτούργημα που ασκούμε είναι σημαντικό, απαιτητικό και συναρπαστικό. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διαμόρφωση του ενεργού πολίτη του αύριο. Για αυτό δικαίως, πρέπει να είστε υπερήφανοι για το έργο σας.

Απευθυνόμενος στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, με εκτίμηση και σεβασμό, τούς ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν σε όλους μας.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων  καθώς και τα μέλη των μαθητικών συμβουλίων  και  όλους τους μαθητές και μαθήτριες  που με εμπιστεύθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.

Θα ήθελα, ακόμη, να ευχαριστήσω  τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΔΕ Κιλκίς για τη δημιουργική συνεργασία μας  όλα αυτά τα χρόνια,  που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα.

Χρωστάω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους  στάθηκαν δίπλα μου και ένα μεγάλο «συγνώμη» σε αυτούς που άθελά μου στεναχώρησα.

Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στη συνέχιση του έργου σας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]