Ευχαριστήριο του Κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς στην εταιρεία «Μανιτάρια Κεχαγιά»

Κοινωνία /

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και όλης της οικογένειας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, θα ήθελα δια της παρούσης να ευχαριστήσω την εταιρεία “Μανιτάρια Κεγαχιά“, με έδρα το Πεδινό, και τον ιδρυτή της, Σάκη Κεχαγιά, για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, προς ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του συλλόγου μας, ιδίως στην παρούσα συγκυρία, που η χώρα δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά αναγκαία πρωτοβουλία η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα μετατροπής ενός εκ των οχημάτων του συλλόγου σε μέτριας δυναμικής πυροσβεστικό όχημα, με την προσθήκη δεξαμενής, στην καρότσα και προμήθεια πυροσβεστικού σταθμού εργαλείων.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα, έρχεται να συμπληρώσει τις δυνατότητες πυρόσβεσης στο νομό μας, λειτουργώντας συμπληρωματικά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ιδίως όσον αφορά μια πρώτη, άμεση ανταπόκριση στο ξέσπασμα φωτιάς.

Επιπλέον, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, ο οποίος εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που διέρχεται η χώρα, συνέβαλε στην κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας και μεσολάβησε, προκειμένου η δωρεά αυτή να γίνει πραγματικότητα. Τον ευχαριστούμε επίσης για την δική του, προσωπική δωρεά ενός σύγχρονου χορτοκοπτικού μηχανήματος, αναγκαίου για την ενίσχυση της δραστηριότητας του συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος
Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Περισσότερα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα