Κοινωνία

Ευχαριστήριο του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς προς την φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN AE

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω εκ βάθους καρδιάς τις ευχαριστίες μου στην φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN Α.Ε., στον Δημήτρη Οικονομίδη HR Director, στην Πέπη Τακίδου (HR Department), στην Σταυρούλα Μπέκα (Assistant), στον Σταύρο Μαυρομιχάλη (Area Manager), στον Δημήτρη Τσαούση (Sales Supervisor OTC & CHC Business Unit) και στον Μιχάλη Εμμανουηλίδη (Συνεργάτης Επιστημονικής Ενημέρωσης – Φαρμακοποιός, MBA IN PHARMA) για την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μου για πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης στις 17.5.22, στο χώρο του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος, συνοδεύοντας ως εκπαιδεύτρια τους καταρτιζόμενους της ειδικότητας «ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ» Δ΄ εξαμήνου 2022Α του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς, με αφορμή το μάθημα «Marketing φαρμάκων και καλλυντικών» υποδεχτήκαμε τους συνεργάτες τις ELPEN Α.Ε., τον Σταύρο Μαυρομιχάλη, τον Δημήτρη Τσαούση και τον Μιχάλη Εμμανουηλίδη.

Θα ήθελα να σταθούμε στην ζεστή παρουσία από τους συνεργάτες σας, καθώς οι εκπαιδευόμενοι μας έμειναν εντυπωσιασμένοι όχι μόνο από την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουνε αλλά και από το σύνολο της εκπαιδευτικής και ερευνητικής τους δραστηριότητας.

Τους δόθηκε η ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της ελληνικής και ευρωπαϊκής φαρμακευτικής αγοράς, την γνωστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την έννοια των πωλήσεων, του πωλητή και τα σημεία πωλήσεων στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Οι ενέργειες σας, στο εκπαιδευτικό μας έργο αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και η χειρονομία σας δείγμα της γενναιοδωρίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος μας.

Αυτή ήταν η σημαντικότερη συμβολή της εκπαιδευτικής επίσκεψης για την οποία ήμαστε ευγνώμονες.

Με τιμή

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ, Δ.ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ 2022Α

Περισσότερα
Δείτε ακόμα