Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή Θ.Κατσαντά προς την Μαιευτική κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας και να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, την απέραντη και απόλυτη ευγνωμοσύνη και το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου στον διευθυντή, στους γιατρούς, στους ειδικευόμενους, στην προϊσταμένη καθώς και όλο το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Μαιευτικής/Γυναικολογικής κλινικής του Γ.Ν. Κιλκίς, στο οποίο γέννησε επιτυχώς η κόρη μου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που σήμερα βιώνουμε και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθνικό μας σύστημα υγείας, γνώρισα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που εξακολουθούν με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο να επιτελούν ΑΡΤΙΑ το λειτούργημά τους, δίνοντας καθημερινά την ελπίδα στον συνάνθρωπο. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θαύμασα και δεν θα τους ξεχάσω γιατί ΝΑΙ υπάρχουν και είναι εδώ στη μικρή τοπική μας κοινωνία, μέσα στο Γ.Ν. Κιλκίς. Ο άψογος επαγγελματισμός, η υπομονή, η επιμέλεια και η ευγένεια όλου του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού της Κλινικής απέφερε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλους εμάς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Θωμάς Κατσαντάς

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα