Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη του Ευάθλου/Μακεδόνες επί της Κρύας Βρύσης 77-58

Εκαλείτο να αγωνισθεί σε «ντέρμπυ», το οποίο στην «πορεία» μετέτρεψε σε «περίπατο»!
Ετσι, η καλαθοσφαιρική ομάδα του Ευάθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της, αυτήν την φορά επί του Μ.Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης με 77-58, και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης του πρωταθλήματος α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.
Το πολυκαστρινό συγκρότημα «έπιασε» ευθύς εξ αρχής «το ταύρο από τα κέρατα», με «εκρηκτική» απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο, απόρροια της οποίας υπήρξε η διψήφια διαφορά, την οποία στην συνέχεια, αργά αλλά σταθερά, διηύρυνε.
Όταν δε υπερέβη και τους είκοσι πόντους, η τεχνική ηγεσία προσέδωσε στον αγώνα χαρακτήρα «δυνατής προπόνησης» με περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που προέρχονται από το «φυτώριο» και σε εκείνους με λιγότερους έως τώρα.
Ενας «παλιός», ο σπουδαίος άσσος του κιλκισιώτικου καλαθοσφαίρου Μπάμπης Ημερίδης απετέλεσε και πάλι την «αιχμή του δόρατος» στον εκτελεστικό τομέα.
Αξιόλογη και η παρουσία του Αξιουπολίτη Θωμά Καλαβάζη, παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση (12 πόντοι).
Τα δεκάλεπτα:
23-10, 17-16 (ημιχρόνιο 40-26)
17-16, 20-16, (τελικό 77-58)
Η σύνθεση:
Παπαδόπουλος 14, Ημερίδης 25 (5τρ.), Πολυχρονίδης 11 (3τρ.), Πούλος 8, Τσιτουρούδης 6, Μ.Γκαντίδης 6, Σιώπκας 5, Α.Λέφας 2, Καδεμλόγλου, Καραστογιάννης, Κυρήκος, Βακαλούδης.
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 1.2.14, 20.00, ΓΑΣ Κορινού-Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα