Ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου στο 0-0 με τον Αιγινιακό

Αθλητισμός /

Υστέρησε στην τελική προσπάθεια, αλλά άρεσε γιά τουλάχιστον μία ώρα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έδειξε γιά άλλη μία φορά, ότι βρίσκεται σε καλό «δρόμο» αφήνοντας μία συνολικώς ικανοποιητική και ενθαρρυντική «εικόνα».
Και αυτή η «εικόνα» του Εθνικού Ν.Αγιονερίου «μέτρησε» περισσότερο από την «λευκή» ισοπαλία στον εντός έδρας επαναληπτικό φιλικό αγώνα με τον Αιγινιακό, που διεξήχθη την Τετάρτη 26.8.15 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Κατ’ αρχάς ο Εθνικός παρουσιάσθηκε καταφανώς βελτιωμένος σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον αγώνα της Παρασκευής 14.8.15 στο Αιγίνιο, όπου είχε διακυμάνσεις απόδοσης και ηττήθηκε με 3-0.
Όσον αφορά στον επαναληπτικό διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το πρώτο ημιχρόνιο και το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης, αλλά η αστοχία σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις δεν επέτρεψε να τελεσφορήσει αυτή η υπεροχή.

Μετά το 60’, ο συνδυασμός της φυσιολογικής από την ένταση της προετοιμασίας κόπωση και των πολλών αλλαγών παικτών, σχημάτων και τακτικής επέφερε κάμψη της απόδοσης του Εθνικού, να επηρεάσει το αγωνιστικό φρόνημά του.
Και αυτό υπήρξε το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα από την ομάδα του Νέου Αγιονερίου.

Η σύνθεση:
Γιώτας, Μπούζουρας (60’ Χαριζάνης), Τριανταφυλλίδης (60’ Βοσνιάδης), Μιλκούδης (65’ Γκοτζίδης), Μαυροκεφαλίδης, Καρασίμος, Υψηλός, Ε.Στεφανίδης (65’ Παλιάτσος), Ν.Στεφανίδης, Πεχλιβάνης (70’ Μήτσιος), Δρόσος (70’ Πιπινίκας).

Περισσότερα

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ – Τιμήθηκαν οι άνθρωποι της προσφοράς στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης […]

Δείτε ακόμα