Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Έργο πνοής

Με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας όσον αφορά στο θέμα υποβολής πρότασης στο «Πράσινο Ταμείο», γιά ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου στην Κούπα, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης αναφέρθηκε και σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του δήμου, την εκπόνηση ολοκληρωμένης διαχειριστικής μελέτης του όρους Πάικου, η οποία πρόκειται γιά δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα.

Η πραγματοποίηση αυτού του βήματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση, όπως ανέφερε, και τον «δρόμο» γιά την υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού βήματος, την σύνδεση της λίμνης Μεταλλείου με την περιοχή των καταρρακτών Σκρα-Κούπας.

Ένα έργο, γιά το οποίο υπάρχει, σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η απαραίτηση πολιτική βούληση από πλευράς της περιφέρειας, ώστε να κατασκευασθεί.

Ένα έργο πραγματικής και ουσιαστικής πνοής εάν κατασκευασθεί όχι μόνον διότι θα δώσει την ευκαιρία πρόσβασης σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του Πάικου, αλλά και διότι κάτι τέτοιο θα συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική αναβάθμιση όλης της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα