Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εργαζόμενοι και έργα ΔΕΥΑΚ

“Οι εννέα εργαζόμενοι με μπλοκ παροχής υπηρεσιών κατέθεσαν προσφυγές, γιά να δικαιωθούν,και ο δήμος τους συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή, έχοντας στηρίξει τις προσφυγές τους”.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καραμπίδης, κατά την συζήτηση επί των εκτός ημερησίας διατάξεως θεμάτων της συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Πέμπτης 16.6.22, της πρώτης “διά ζώσης” μετά την άρση σειράς μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Το θέμα έθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη” Δημήτρης Αγαθόπουλος, με αφορμή το πρόβλημα που ανέκυψε με τους κατά τον προαναφερθέντα τρόπο εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΚ, ως προς το εργασιακό μέλλον τους.

Ζήτησε δε από την διοίκηση του δήμου να καλύψει τις ανάγκες τους, “που δεν μπορούν να καλυφθούν από τον γλίσχρο μισθό τους”.

Όσον αφορά στα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ, ο κ.Καραμπίδης ανέφερε, ότι η επιχείρηση υπέβαλε προς το υπουργείο ανάπτυξης αίτημα μεταφοράς των ανωτέρω έργων σ’ αυτό, ώστε ο δήμος να εξασφαλίσει κονδύλια γιά άλλα έργα.

Περισσότερα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]

«Καπνός»… από το δημαρχείο!

Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται. Τελευταία φαίνεται «καπνός»… από το δημαρχείο Κιλκίς! Και σύμφωνα με πληροφορίες, την «φωτιά» φέρεται να […]

Δείτε ακόμα