Γενικά

Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Πολυκάστρου

Σε εργασίες διαγράμμισης επί της επαρχιακής οδού Κιλκίς-Πολυκάστρου ως επίσης και συντήρησης των κιγκλιδωμάτων, εκτός των υπολοιπων εργασιών τις οποίες εκτελεί αδιάλειπτα (απομάκρυνση φυτικής βλάστησης, καθαρισμοί, συντηρήσεις, κλπ), προέβη η υποδιεύθυνση τεχνικών έργων της περιφερειακής ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, από το τέλος της θερινής περιόδου και εν όψει της χειμερινής.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Αξιοποιώντας στο έπακρο τα στελέχη της και την υλικοτεχνική υποδομή, που διαθέτει, η υποδιεύθυνση τεχνικών έργων της ΠΕ Κιλκίς εκτέλεσε εργασίες, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας των κινουμένων επί του οδικού δικτύου, την αρμοδιότητα συντήρησης του οποίου έχει αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι, προσφάτως ολοκληρώθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς, οι εργασίες συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο τμήμα κόμβου Πλατανιάς – Μικρού Δάσους- Ευζώνων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]