Αθλητισμός

Η ΕΠΣ Κιλκίς καταδικάζει τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή του Πευκοδάσους

Την οργισμένη αντίδραση της ΕΠΣ Κιλκίς προκάλεσε η βιαιοπραγία εις βάρος ποδοσφαιριστή λίγη ώρα μετά το πέρας του αγώνα Απόλλωνος Πευκοδάσους – Μακεδονικού Γρίβας για το πρωτάθλημα β΄ομίλου α΄κατηγορίας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Καταδικάζουμε την πρωτοφανή γιά τα δεδομένα του νομού Κιλκίς, ενέργεια ομάδας φιλάθλων να ξυλοκοπήσουν με αγριότητα ποδοσφαιριστή της ομάδας του Απόλλωνος Πευκοδάσους δύο ώρες μετά την λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οι συγκεκριμένοι δράστες δεν έχουν καμμία σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν αγαπούν τον αθλητισμό, αλλά βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους με μοναδικό σκοπό να εκφράσουν τα βίαια ένστικτά τους και να πλήξουν τον ήδη βαλλόμενο χώρο του ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζουμε, ότι η νομοθεσία γιά την οπαδική βία έχει αυστηροποιηθεί, οι όποιοι επίδοξοι παραβάτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν, ότι οι ποινές είναι αυστηρές και αμέσως εκτελεστές.

Εκφράζουμε απερίφραστα την καταδίκη μας ενάντια σε ενέργειες βιαιοπραγίας, και δηλώνουμε την θέση μας, ότι είμαστε στη διάθεση της επίσημης Πολιτείας με οποιαδήποτε ενέργεια ή δράση απαιτείται, ώστε και με την δική μας συνδρομή να κατορθώσουμε να απομονώσουμε και να αποβάλουμε αυτούς, που προσβάλλουν και «πληγώνουν» το άθλημα, το οποίο αγαπάμε και υπηρετούμε».

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα