Γενικά

Έπρεπε να τους «κράξουν»… οι πάντες, γιά να «ψάξουν» μία… πιό σωστή και κατάλληλη «φόρμουλα» για τις λαϊκές αγορές;

Από επίσημη «πηγή» έγινε γνωστό, ότι και στους 122 ελέγχους γιά νέο κορωνοϊό, που διενεργήθηκαν σε κατοίκους της Γουμένισσας, της Γρίβας και άλλων περιοχών του δήμου Παιονίας, συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Η ίδια «πηγή» αναφέρει, ότι, κατόπιν τούτου, Γεωργαντάς και Γεωργιάδης (ο … Άδωνις) προχώρησαν σε αναζήτηση νέας «φόρμουλας» γιά το θέμα της λειτουργίας των λαϊκών αγορών του νομού, μετά τον σάλο που «ξεσήκωσε» η απόφαση να μην λειτουργήσου … καθόλου, ιδίως δε αυτή του Κιλκίς, του Σαββάτου 12-9-20!

Έπρεπε, δηλαδή, να υποστεί ο τόπος… μεγαλύτερη ζημιά από εκείνη που προσπάθησαν με το συγκεκριμένο μέτρο να αποτρέψουν και έπρεπε να τους «κράξουν»… οι πάντες, γιά να «ψάξουν» γιά το… αυτονόητο, δηλαδή μία… πιό σωστή και κατάλληλη «φόρμουλα» γιά τις λαϊκές αγορές;

Εκείνο το διαχρονικό «χρη προνοείν και ου μετανοείν δεν το διδάχθηκαν ούτε τους «άγγιξε» ποτέ τους;

Ευτυχώς, πάντως, γιά την τοπική οικονομία και ζωή, αυτό το αυτονόητο έγινε πράξη, έστω και … ετεροχρονισμένα, με την εξέλιξη να αναφέρεται στο ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο, με σχετική δήλωση του Γιώργου Γεωργαντά:

«Επαναξιολόγηση»

«Όπως είναι γνωστό, στις 11 Σεπτεμβρίου, το Κιλκίς τέθηκε σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω νέου κορωνοϊού, ένα εκ των οποίων ήταν και η αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Τις τελευταίες ημέρες, τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί με την ελαχιστοποίηση των κρουσμάτων στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, έδωσαν την δυνατότητα επαναξιολόγησης της κατάστασης.

Έθεσα στον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη τα ζητήματα, που έχουν προκύψει από την απόφαση αυτή, και ως αποτέλεσμα αναμένεται η έκδοση της αποφάσεως γιά την λειτουργία των λαϊκών αγορών της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς με το 50% των πωλητών, το οποίο απετέλεσε και αίτημα της γενικής συνέλευσης του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς.

Με απόλυτη συμμόρφωση στα προβλεπόμενα μέτρα, τα οποία θα ανακοινωθούν με την δημοσίευση της απόφασης, θα πορευτούμε συνετά ξεπερνώντας και αυτόν τον σκόπελο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.