Αθλητισμός

Επιβλητικό 5-1 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης επί της Α.Ε. Πολυκάστρου

Ο «τροχός γύρισε»… προς Κρηστώνη μεριά. Έτσι, στον κατατακτήριο αγώνα γιά την πρώτη θέση της α1 κατηγορίας στην κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ, ύστερα από επιβλητική εμφάνιση θριάμβευσε επί της ισοβάθμου του ΑΕ Πολυκάστρου με 5-1 και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους επικείμενους κατατακτήριους αγώνες για τον τίτλο και την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.
Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο δημοτικό στάδιο Χέρσου, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που επηρέασαν την προσέλευση κόσμου (δεν υπερέβησαν τις λίγες δεκάδες οι θεατές).
Η πολυκαστρινή ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, ενώ παρατάχθηκε και με αρκετές σημαντικές απουσίες.
Ωστόσο, στην ήττα της συνέβαλε κατά κύριο λόγο το γεγονός ότι αιφνιδιάσθηκε από την κατακόρυφη άνοδο απόδοσης της κρηστωνιάτικης μετά το 15’, χάρη στην οποία αυτή επέβαλε τον ρυθμό και βούλησή της σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρονίου, η λήξη του οποίου την βρήκε προηγούμενη με 3-0.
Στις αρχές της επανάληψης η ΑΕΠ αντέδρασε και προς στιγμήν μείωσε σε 1-3. Όμως, μετά το 60’ ο ΠΑΟΚ ενέτεινε και πάλι την προσπάθειά του και έφτασε δικαίως στην πανηγυρική επικράτηση.
Η σειρά των τερμάτων:
15’ Νικολαϊδης 0-1
27’ Γ.Ιωαννίδης 0-2
38’ Ι.Μαυρόπουλος 0-3
58’ Αρκούδας 1-3
70’ Γ.Ιωαννίδης 1-4
87’ Δ.Ιωαννίδης 1-5
Διαιτήτευσε ο Πεντζερετζής.
Οι συνθέσεις:
ΑΕ Πολυκάστρου: Γκλαβέρης, Λιτσένι, Μουρατίδης, Χατζηασλανίδης, Φερεσίδης, Ιωαννίδης, Αρκούδας, Τζελέπης (20’ Παπάκης), Ευθυμιάδης, Τοσουνίδης, Καλόνικος.
ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Κυριακίδης, Δημόπουλος, Δασκάλου, Κεσίδης, Παπάκης, Παπαδόπουλος (75’ Δ.Ιωαννίδης), Ι.Μαυρόπουλος (80’ Γιόκα), Κ.Πότκας, Νικολαϊδης (60’ Τσοποζίδης), Παυλίδης, Γ.Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα των κατατακτηρίων

Μετά το ανωτέρω αποτέλεσμα και την εκ μέρους του ΠΑΟ Κρηστώνης κατάκτηση της πρώτης θέσης την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας, το πρόγραμμα των κατατακτηρίων αγώνων γιά τον τίτλο και την άνοδο έχει ως εξής:
-Μ.Σάββατο 19.4.14, 17.00, ΑΕ Πολυκάστρου-Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου
-Τετάρτη 23.4.14, 17.00, ΠΑΟ Κρηστώνης-Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου
-Σάββατο 26.4.14, 17.00, ΠΑΟ Κρηστώνης-ΑΕ Πολυκάστρου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα