Αθλητισμός

Επιτυχίες Χ.Σκαρλάτου και Ι.Λουνή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων α΄

Συμμετοχή στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, κατάληψη τιμητικών και βαθμολογουμένων θέσεων και νέες ατομικές επιδόσεις χαρακτήρισαν την επιτυχή παρουσία των αθλητών του Αίαντος Κιλκίς στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων α΄(Κ 16) Χρήστου Σκαρλάτου και Ιωσήφ Λουνή, οι οποίοι διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 17 και 18-6-23, στο δημοτικό στάδιο Ελευθερουπόλεως Καβάλας.

Ειδικότερα, ο 15χρονος Σκαρλάτος τερμάτισε έκτος στον δρόμο 80 μέτρων με επίδοση 9.71, «συντρίβοντας» την προηγούμενη των 9.85 που είχε σημειώσει στον προκριματικό, και με την οποία είχε βελτιώσει την πριν τους αγώνες αντίστοιχη, που ήταν 9.86!

Εξ άλλου, ο 14χρονος Λουνής, γιός του παλιού πρωταθλητή σύνθετων αγωνισμάτων του ΓΑΣ Κιλκίς Τάσου Λουνή, κατετάγη όγδοος στην δισκοβολία (δίσκος ενός κιλού) με νέα ατομική επίδοση 32,85 μέτρων. Έδωσε, έτσι, υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς θα ανήκει και του χρόνου στην κατηγορία παμπαίδων α΄(Κ 16).

Και τα δύο παιδιά δημιούργησαν εύλογες προσδοκίες σημαντικής προόδου, αρκεί, φυσικά, να μην προκύψουν… αστάθμητοι ανασταλτικοί παράγοντες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]