Αθλητισμός

Επιτυχίες του Κιλκισιώτη πυγμάχου Λεωνίδα Σωπρανίδη

Τις επιτυχίες του στο άθλημα της πυγμαχίας συνέχισε ο αθλητής μαχητικών αθλημάτων του Καλλιμάχου Ευόσμου Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Σωπρανίδης, ένας από τους πολλούς Κιλκισιώτες της διασποράς που διαπρέπουν στον χώρο του αθλητισμού.

ΣΩΠΡΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ο καταγόμενος από την Τέρπυλλο 20χρονος πυγμάχος:

ΣΩΠΡΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-Σημείωσε νίκη με τεχνικό νοκ-άουτ, δηλαδή διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή λόγω συντριπτικής ανωτερότητάς του, στο «ανοικτό» διασυλλογικό πρωτάθλημα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Κυριακή 5.11.17, στο κλειστό γυμναστήριο Μακεδονικού Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

-Διακρίθηκε σε αγώνες με διαδοχικούς αντιπάλους («σπάρριν»), στο πλαίσιο σχετικής διοργάνωσης την Δευτέρα 6.11.17, στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του Άρεως Θεσσαλονίκης, παρουσία Ελλήνων και ξένων μάνατζερ που επιλέγουν ταλαντούχους πυγμάχους για τον χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμφανίσεις αυτές του Λεωνίδα Σωπρανίδη έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον σε αυτόν τον χώρο, έτσι που να θεωρείται πλέον πιθανή.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα