Αθλητισμός

Επιτυχίες Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στην δεξιοτεχνία από τις αμαζόνες του

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν «Αμαζόνες» του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, που έλαβαν μέρος στον αγώνα ιππικής δεξιοτεχνίας, που διεξήχθη την Κυριακή 8-3-20, στο αθλητικό κέντρο ιππασίας Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης.

Ετσι, στην κατηγορία Β7 (πλήρους κατάρτισης) η Γιαννούλα Μητώνα, με τον ίππο Φλέρτυ, κατετάγη πρώτη με 63,468%, ενώ η Βικτωρία Σχοινά, με τον ίππο Κάλαχαν, δεύτερη με 62,419%.
Στην κατηγορία Α3 (επαρκούς κατάρτισης) η Μητώνα απέσπασε άλλη μία πρωτιά με 71,364%, ενώ η Ζωή Κεμανίδου, με τον ίππο Κραίηζυ Λαίηντυ, κατετάγη Τρίτη με 61,364%. Την καλύτερη επίδοση, με 72,330%, σημείωσε η Σχοινά, που όμως έλαβε μέρος εκτός συναγωνισμού.

Τέλος στην κατηγορία Ε (αρχαρίων) η Αερτή Πατσιούρα, με τον ίππο Μιραμπέλλα, συγκέντρωσε ποσοστό επιτυχίας 68% και η Στυλιανή Μαργιούλα, με τον ίππο Κασσάνδρα, ακολούθησε με 63%.

Με ανακοίνωσή του ο ΙΟΚ απονέμει εύσημα στις «Αμαζόνες» του για τις προαναφερθείσες επιτυχίες και εκφράζει ευχαριστίες προς την @horsegroomemasy για την περιποίηση και τις κομμώσεις των ίππων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]