Αθλητισμός

Επιτυχής επίδειξη του Άθλου Κιλκίς


Επίδειξη τέκβον-ντο με σκοπό την γνωριμία αθλουμένων παιδιών και νέων αλλά και γονέων και κηδεμόνων με το άθλημα διοργάνωσε ο Άθλος Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12.6.15 στον παιδότοπο «Σίγμαλαντ» του Κοσμά Σιδηρόπουλου, που κατακλύσθηκε από μικρούς και μεγάλους.
Μετά το πέρας της επίδειξης ο εκπαιδευτής και προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος από το όμορφο θέαμα που προσέφεραν οι μικροί αθλητές του και τόνισε, ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται στο κομμάτι της διαπαιδαγώγησης των παιδιών ως αθλητές τόσο από τον ίδιο όσο και από τους αξιόλογους βοηθούς Αναστάσιος Μουτσάκη και Χαράλαμπο Αγριδιώτη φαίνεται τόσο στις επιδείξεις αλλά και στα αποτελέσματα που φέρνουν τα παιδιά στους αγώνες, καθώς είναι το πλέον αναγνωρισμένο ολυμπιακό άθλημα αλλά και μόνη πολεμική τέχνη που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Κλείνοντας ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών γιά την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του, και ανανέωσε το ραντεβού του με τους αθλητές τον Σεπτέμβριο μαζί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]